Bartın Sel - Bartin Belediyesi Sayin Basbakanimiza Yanlis Bilgi Verdi Bartin Haber Haberin Adresi Amasra Bartin Ulus Kozcagiz Bartin News Bartin Haber / Bartın'da gece saatlerinde başlayan şiddetli yağışın ardından meydana gelen selle birlikte karabük ve kumluca karayollarında heyelan meydana geldi.

Bartın Sel - Bartin Belediyesi Sayin Basbakanimiza Yanlis Bilgi Verdi Bartin Haber Haberin Adresi Amasra Bartin Ulus Kozcagiz Bartin News Bartin Haber / Bartın'da gece saatlerinde başlayan şiddetli yağışın ardından meydana gelen selle birlikte karabük ve kumluca karayollarında heyelan meydana geldi.. Köprülerin yıkıldığı selde ev ve iş yerlerini de su bastı. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan. Bartın'da gece saatlerinde başlayan şiddetli yağışın ardından meydana gelen selle birlikte karabük ve kumluca karayollarında heyelan meydana geldi. Bartın'da şiddetli sağanak sele yol açtı, köprü ve yollar çöktü. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı.

Bartın'da yaşanan sel felaketinde bilanço belli olmaya başladı! Heyelanın yaşandığı kumluca karayolundaki o anlar saniye saniye cep telefonuna yansıdı. Evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın sel sularına kapıldı. 2 köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı 1 kişi sel sularına kapıldı. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı.

Bartin Da Sel Bitti Calismalar Basladi Evrensel
Bartin Da Sel Bitti Calismalar Basladi Evrensel from www.evrensel.net
Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Bartın'da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle sel ve heyelanlar meydana geldi. Bartın valisi sinan güner, evi yıkılan 80 yaşındaki bir kadının sel sularına kapılıp kaybolduğunu duyurdu. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Köprülerin yıkıldığı selde ev ve iş yerlerini de su bastı. Flood disaster in bart ınn districts. Köyde evler yıkılırken, yıkılan evde bulunan 80 yaşındaki yaşlı kadının sel sularına kapıldığı öğrenildi. Bartın'daki sel felaketinin sonuçları gün ağarınca ortaya çıktı bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu.

Kalp krizi geçiren 1 kişi.

Cnn türk yayınına katılan bartın valisi sinan güner, evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadının sele kapıldığını, arama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı. 1 vatandaş kayıp!, gündemdeki haberler bölümümüzde bartın'da yaşanan sel felaketinde bilanço belli olmaya başladı!vali sinan güner: Köprülerin yıkıldığı selde ev ve iş yerlerini de su bastı. Heyelanın yaşandığı kumluca karayolundaki o anlar saniye saniye cep telefonuna yansıdı. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Bartın'ın ulus ilçesinde sel nedeniyle bazı bölgelerde köprüler yıkıldı, yollar hasar gördü. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Bartın da etkili olan sağanak yağış nedeni ile çok sayıda yol heyelan nedeni ile ulaşıma kapanırken birçok araç sel nedeni ile hasar gördü. İçişleri bakanlığından kastamonu bartın ve sinop'taki sel nedeniyle vatandaşlara uyarı i̇çişleri bakanlığı, kastamonu, bartın ve sinop'taki sel taşkını nedeniyle vatandaşları güvenli bölgeleri terk etmemeleri ve sel bölgelerindeki yolları kullanmamaları konusunda uyardı. Bartın'da etkili olan yağışlar sele neden oldu. Kalp krizi geçiren 1 kişi.

Ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde bir ev yıkıldı. Sel nedeniyle ahşap bir evin büyü. 80 yaşındaki kadın sel sularına kapılıp kayboldu bartın'da gece saatleri Köprülerin yıkıldığı selde ev ve iş yerlerini de su bastı. 1 vatandaş kayıp! konusunu siz değerli okurlarımız için araştırmaya koyulduk.bartın'da yaşanan sel felaketinde bilanço belli olmaya.

Bartin Da Sel Felaketinin Bilancosu Agir Oldu Bartin Haberler
Bartin Da Sel Felaketinin Bilancosu Agir Oldu Bartin Haberler from www.pusula67.net
Gece saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle bartın'da sel meydana geldi; Bartın'da şiddetli sağanak sele yol açtı, köprü ve yollar çöktü. Bartın'da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle sel ve heyelanlar meydana geldi. Evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın sel sularına kapıldı. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Köyde evler yıkılırken, yıkılan evde bulunan 80 yaşındaki yaşlı kadının sel sularına kapıldığı öğrenildi. Cnn türk yayınına katılan bartın valisi sinan güner, evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadının sele kapıldığını, arama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. 80 yaşındaki kadın sel sularına kapılıp kayboldu bartın'da gece saatleri

Köprülerin yıkıldığı selde ev ve iş yerlerini de su bastı.

Bartın'ın ulus ilçesinde sel nedeniyle bazı bölgelerde köprüler yıkıldı, yollar hasar gördü. İçişleri bakanlığından kastamonu bartın ve sinop'taki sel nedeniyle vatandaşlara uyarı i̇çişleri bakanlığı, kastamonu, bartın ve sinop'taki sel taşkını nedeniyle vatandaşları güvenli bölgeleri terk etmemeleri ve sel bölgelerindeki yolları kullanmamaları konusunda uyardı. Bartın valisi sinan güner, evi yıkılan 80 yaşındaki bir kadının sel sularına kapılıp kaybolduğunu duyurdu. 1 vatandaş kayıp!, gündemdeki haberler bölümümüzde bartın'da yaşanan sel felaketinde bilanço belli olmaya başladı!vali sinan güner: Köyde evler yıkılırken, yıkılan evde bulunan 80 yaşındaki yaşlı kadının sel sularına kapıldığı öğrenildi. Gece saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle bartın'da sel meydana geldi; Bartın'da etkili olan yağışlar sele neden oldu. Köprülerin yıkıldığı selde ev ve iş yerlerini de su bastı. Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı. Bartın'daki sel felaketinin sonuçları gün ağarınca ortaya çıktı bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Bir vatandaşın da sel sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Sel nedeniyle ahşap bir evin büyü. Ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde bir ev yıkıldı.

Bartın valisi sinan güner, evi yıkılan 80 yaşındaki bir kadının sel sularına kapılıp kaybolduğunu duyurdu. Bartın'da yaşanan sel felaketinde bilanço belli olmaya başladı! Evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın sel sularına kapıldı. Bartın'da sağanak yağış, sel ve heyelana sebep oldu gece şiddetli bir şekilde yağmaya başlayan yağmur sele sebep oldu. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan.

Ero5vjcew R5em
Ero5vjcew R5em from www.yenijournal.com
Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı. Bartın'da etkili olan yağışlar sele neden oldu. Cnn türk yayınına katılan bartın valisi sinan güner, evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadının sele kapıldığını, arama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Sel nedeniyle ahşap bir evin büyü. 80 yaşındaki kadın sel sularına kapılıp kayboldu bartın'da gece saatleri 2 köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı 1 kişi sel sularına kapıldı. Ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde bir ev yıkıldı. Bartın valisi sinan güner, evi yıkılan 80 yaşındaki bir kadının sel sularına kapılıp kaybolduğunu duyurdu.

Evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın ise.

Bartın'da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle sel ve heyelanlar meydana geldi. Bartın'da meydana gelen selde bir vatandaşın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği ve 80 yaşındaki yaşlı bir kadının ise sel sularına kapıldığı öğrenildi. Bartın da etkili olan sağanak yağış nedeni ile çok sayıda yol heyelan nedeni ile ulaşıma kapanırken birçok araç sel nedeni ile hasar gördü. Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı. Bir vatandaşın da sel sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı. Bartın valisi sinan güner, evi yıkılan 80 yaşındaki bir kadının sel sularına kapılıp kaybolduğunu duyurdu. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın sel sularına kapıldı. 2 köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı 1 kişi sel sularına kapıldı. Köyde evler yıkılırken, yıkılan evde bulunan 80 yaşındaki yaşlı kadının sel sularına kapıldığı öğrenildi. Kalp krizi geçiren 1 kişi. Bartın'daki sel felaketinin sonuçları gün ağarınca ortaya çıktı bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook